1000 км запасу ходу: новий кросовер Renault отримав найпотужнішу версію

0
320
Renault Rafale PHEV
-->

Кросовер Renault Rafale з повним приводом та 300-сильним двигуном з’явиться у продажу на європейському ринку восени поточного року.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Нагадаємо, що купеподібний кросовер Renault Rafale дебютував на ринках Європи в середині лютого поточного року – у двох передньопривідних комплектаціях. Тепер модель отримала повнопривідну гібридну версію E-Tech 4×4.

Renault Rafale PHEV

Силова установка складається з бензинової турботрійкі об’ємом 1,2 літра, інтегрованого у коробку передач стартер-генератора, а також розташованого на задній осі 136-сильного електромотора. Сукупна віддача системи дорівнює 300 кінських сил. Прискорення з місця становить 6,4 секунди.

Батарея місткістю 22 кВт-год забезпечує 100 км запасу ходу на електротязі (за циклом WLTP), але сукупна далекобійність кросовера при повному баку та повністю зарядженому акумуляторі дорівнює 1000 кілометрам.

Renault Rafale PHEV

 

Салон у новинки такий самий, як у звичайного гібрида Renault Rafale: віртуальна панель приладів діагоналлю 12,3 дюйма та сенсорний екран інформаційно-розважальної системи на 12 дюймів. До переліку стандартного обладнання входять бездротова зарядка для гаджетів, двозонний клімат-контроль, датчики паркування, а також камера заднього виду.

Renault Rafale PHEV

Продажі нового Renault Rafale E-Tech 4×4 на європейському ринку стартують восени цього року. Ціни оголосять пізніше. Вартість поточного передньопривідного варіанту починається з 45 тисяч євро.

Найдешевший новий Duster 2024 року: як виглядає та скільки коштує

Дешевше не буває: стартували продажі нового кросовера від Renault

s

Додати коментар