1400 км на одному баку: названо вартість найекономнішого Chery Tiggo

0
236
Chery Fulwin T9
-->

Компанія Chery оголосила ціни на гібридну версію флагманського кросовера Tiggo 9. Він може з’явитися в Україні.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

На внутрішньому ринку модель отримала назву Chery Fulwin T9 – вона розроблена на основі бензинового кросовера Tiggo 9. Габарити новинки становлять 4795x1930x1738 мм при колісній базі 2,77 метра.

Chery Fulwin T9

У салоні можна побачити два окремих великих дисплеїв: цифрової панелі приладів та мультимедійної системи. У перелік оснащення увійшли передні крісла з функцією масажу сім подушок безпеки, проєкційний дисплей та аудіосистема Sony з 14 динаміками. Об’єм багажника зі складеними задніми сидіннями становить 2065 літрів.

Chery Fulwin T9

Силова установка складається з 1,5-літрового турбомотора Acteco п’ятого покоління потужністю 156 кінських сил, доповненого варіатором із вбудованим в нього електромотором або коробкою передач DHT3 з двома електродвигунами. Сукупна віддача становить 360 та 381 кінська сила відповідно. У комбінованому циклі кросовер витрачає всього 5,2 літра пального на 100 кілометрів, а його загальний запас ходу сягає 1,4 тисячі кілометрів.

Chery Fulwin T9

У Китаї буде запропоновано дві версії Chery Fulwin T9 – на п’ять та сім місць. Одночасно з прийманням замовлень оголошено ціни: вони починаються від 159,9 тисячі юанів (близько $12 тисяч), найдорожча комплектація коштує 199,9 тисячі юанів ($15 тисяч).

В Україні стартували продажі нового бюджетника Chery: названо ціни

В Україну приїхав незвичайно великий кросовер Chery

Дизелю бути! Mazda представила свій найбільший кросовер у Європі

Додати коментар