2400 км бездоріжжя: Kia Sportage підготували до “Ралі бунтівниць”

0
360
Kia Sportage X-Pro Rally
-->

Американський підрозділ компанії Kia представив модернізований для важкого бездоріжжя позашляховик Sportage X-Pro. Команда корейського автобренду третій рік поспіль братиме участь у Rebelle Rally.

Позашляховик буде змагатися в класі X-Cross виключно жіночого ралі, яке проводиться в пустелях Невади та Каліфорнії. У створенні Kia Sportage X-Pro взяли участь власники компаній з випуску спортивних позашляховиків LGE-CTS Motorsports та Baja Forged Тереза ​​Контрерас і Сара Моросан. У команду, яка впорається з випробуванням на 1500 миль (2414 км), увійшли пілотеса Верена Мей та навігаторка Тана Вайт.

Kia Sportage X-Pro RallyНовий спортивний автомобіль отримав модну ліврею, а також вдосконалення, орієнтовані на бездоріжжя. Передні та задні захисні пластини в поєднанні із захистом днища та захистом бампера захистять Sportage від каміння та сміття, а точки буксирування на обох кінцях полегшать вихід зі складних ситуацій. Нарешті, для перевезення необхідного обладнання додається спеціальний багажник на даху, а17-дюймові колеса Rhino взуті в міцні шини BF Goodrich All-Terrain T/A K02.

Kia Sportage X-Pro RallyПід капотом розташований стандартний 2,5-літровий чотирициліндровий двигун Smartstream GDI потужністю 190 к.с. Тяга передається на всі чотири колеса через восьмиступеневу автоматичну коробку передач і систему активного повного приводу.

Kia Sportage X-Pro RallyПерегони Rebelle Rally 2022 року відбудуться в штаті Невада з 6 по 15 жовтня. Kia бере участь у цьому заході втретє: у 2021 році автовиробник посів друге-третє місця з Sorento PHEV та був другим у 2020-м з Telluride.

Новий Kia Sportage приїхав в Україну: подробиці та ціни

Новий Nissan X-Trail: такого ви не чекали

Вбивця дронів: Toyota Land Cruiser перетворили на 6-колісний броньовик

Додати коментар