4500 доларів за розблокування батареї електрокара? Та ви жартуєте

0
925
Tesla Model S
-->

Tesla намагається стягнути з власника 4,5 тисячі доларів (плюс податок) за використання повної місткості акумулятора в Model S. При тому, що йдеться про вживану автівку.

Про це розповідає видання Carscoops. Клієнт придбав вживану Tesla Model S P60, а потім виявив, що вона суттєво важча, бо в неї встановлена батарея місткістю 90 кВт-год.

Tesla-Model-S-Battery-Pack“Я заплатив за 60 кВт-год, щоб не витрачати енергію на додаткову вагу, яку має більша батарея… Якщо ж я воджу з собою батарею, яка важить більше, то хочу отримати щось із цієї додаткової ваги”.

Але за розблокування повної місткості батареї Tesla викотила клієнту рахунок на 4500 доларів. І це ще без урахування податку. Від чого автовласник далеко не в захваті.

Tesla Model S Battery taxКомпанія Tesla почала програмно обмежувати місткість акумуляторів більш ніж півдесятка років тому. Вона продавала електромобілі з батареєю місткістю 60 кВт-год, але обмежувала її на рівні лише 40 кВт-год – якщо покупець не заплатить додатково. Зараз той же принцип реалізовано для акумуляторів на 90 кВт-год.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Скільки електромоторів потрібно поміняти на Tesla, щоб проїхати 1,7 млн км

Електрокари стрімко дешевшають: названо головну причину

Можна одразу викинути: що не так з електромобілями

Додати коментар